DE TEKSTSMID

DSC_0515Een heldere boodschap    Heb je een ingewikkeld verhaal te vertellen aan mensen die minder van het onderwerp afweten dan jij? En vraag je je af of je boodschap wel goed overkomt? Dan kan ik je helpen.

Luisteren en schrijven   Door mijn ruime ervaring als redacteur en communicatie-medewerker kan ik me snel in jouw situatie verplaatsen en vertaal ik je verhaal in een prettig leesbare en begrijpelijke tekst die de gewenste impact heeft op je doelgroep.

Veelzijdig   Ik kan met veel tekstsoorten uit de voeten, bijvoorbeeld online nieuwsberichten, persberichten, folders, factsheets, artikelen, blogs, boeken en rapporten. Desgewenst geef ik ook een advies op maat. En ook belangrijk: ik lever op tijd.

dsc01459-chris-bernasco-voorbeeldig-fotografieOnderwerpen  Mijn belangstelling is breed, maar mijn specialisme is duurzaamheid. In de ruimste zin van het woord: van natuur en landschap tot infrastructuur, logistiek en techniek. Kijk voor meer informatie op Over mij.

Opdrachtgevers   Ik werk voor klanten in uiteenlopende velden, onder meer overheid, non-profit, onderwijs, uitgeverij en MKB. Op de pagina Klanten staat een selectie van opdrachtgevers en opdrachten. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte via bernascoc@gmail.com.

Advertenties