De Tekstsmid = Chris Bernasco

dsc01459-chris-bernasco-voorbeeldig-fotografieDe Tekstsmid is het tekstbureau van Chris Bernasco. Na mijn studie Nederlands werkte ik ruim vijftien jaar als redacteur. Ik redigeerde populaire romans, informatieve boeken en dvd-documentaires.

Van 2008-2013 was ik werkzaam als communicatieadviseur bij Natuurmonumenten. Vanaf 2011 ben ik met mijn eigen bureau De Tekstsmid actief als tekstschrijver en redacteur. Mijn belangstelling strekt zich uit van duurzaamheid en techniek tot natuur & landschap en cultuur (popmuziek) – én tot de dingen die jou als opdrachtgever bezighouden.

Profiel   Inhoudelijk geïnteresseerd en betrouwbaar. Vriendelijk, gevoel voor humor. Ik vind het leuk om mensen te helpen. Met heldere teksten die hun doel bereiken.

tekstnet-log-met-regels2-300x49Professioneel netwerk Ik ben aangesloten bij Tekstnet, beroepsvereniging van tekstschrijvers.

dazlogokleinMaatschappelijke verantwoordelijkheid   Binnen het bewonersplatform Duurzaam Amersfoort-Zuid maak ik me sterk voor duurzaamheid. Bijvoorbeeld door autodelen te stimuleren en elkaar te ondersteunen met kennis en ervaring op het gebied van zonnepanelen en woningisolatie.

screenshot Goeie NummersEn…  Popmuziek neemt een bijzondere plek in mijn leven in. Ik schrijf liedjes en sta daar af en toe mee op de planken. Ook schrijf ik graag over popmuziek, bijvoorbeeld voor VPRO’s popportal 3voor12Utrecht en Popmagazine Heaven. En ik heb mijn eigen blog Goeie Nummers. In 2020 verscheen mijn eerste boek: Diepe groeven.

Meer informatie   Op mijn LinkedIn-profiel vind je een uitgebreid cv.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op via info@tekstsmid.nl.