De Tekstsmid = Chris Bernasco

dsc01459-chris-bernasco-voorbeeldig-fotografieBio   De Tekstsmid is het tekstbureau van Chris Bernasco. Na mijn studie Nederlands werkte ik ruim vijftien jaar als redacteur. Ik redigeerde populaire romans, informatieve boeken en dvd-documentaires. Over gezondheid en geschiedenis; rechten en doe-het-zelven; computers en natuur. Een volledige lijst met titels vind je hier.

Van 2008-2013 was ik werkzaam als communicatieadviseur bij Natuurmonumenten. Vanaf 2011 ben ik met mijn eigen bureau De Tekstsmid actief als tekstschrijver, redacteur en soms ook als vertaler. Mijn belangstelling strekt zich uit tot duurzaamheid, techniek, natuur & landschap en cultuur (popmuziek) – én tot de dingen die jou als opdrachtgever bezighouden.

Profiel   Inhoudelijk geïnteresseerd en betrouwbaar, die woorden passen bij mij. Ik vind het leuk om mensen te helpen. Met heldere teksten die hun doel bereiken.

screenshot Goeie NummersEn…  Popmuziek neemt een bijzondere plek in mijn leven in. Ik schrijf liedjes en sta daar af en toe mee op de planken. Ook schrijf ik graag over popmuziek, bijvoorbeeld voor VPRO’s popportal 3voor12 en BluesMagazine. En ik heb mijn eigen blog Goeie Nummers. Klik hier voor meer informatie over mijn muziek-activiteiten.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid   Binnen het bewonersplatform Duurzaam Amersfoort-Zuid maak ik me sterk voor duurzaamheid. Bijvoorbeeld door autodelen te stimuleren en elkaar te ondersteunen met kennis en ervaring op het gebied van zonnepanelen en woningisolatie.

Meer informatie   Op mijn LinkedIn-profiel vind je een uitgebreid cv.

Advertenties