De Tekstsmid = Chris Bernasco

dsc01459-chris-bernasco-voorbeeldig-fotografieBio   De Tekstsmid is het tekstbureau van Chris Bernasco. Na mijn studie Nederlands werkte ik ruim vijftien jaar als redacteur. Ik redigeerde populaire romans, informatieve boeken en dvd-documentaires. Over gezondheid en geschiedenis. Over rechten en doe-het-zelven. Over computers en natuur. Een volledige lijst met titels vind je hier.

Van 2008-2013 was ik werkzaam als communicatieadviseur bij Natuurmonumenten. Vanaf 2011 ben ik met mijn eigen bureau De Tekstsmid actief als tekstschrijver, redacteur en vertaler. Mijn belangstelling strekt zich uit tot duurzaamheid, techniek, natuur & landschap en cultuur (popmuziek) – én tot de dingen die jou als opdrachtgever bezighouden.

Profiel   Inhoudelijk, geïnteresseerd en betrouwbaar, die woorden passen bij mij. Ik vind het leuk om mensen te helpen hun verhaal op een goede manier te vertellen. In heldere teksten die hun doel bereiken.

screenshot Goeie NummersEn…  Popmuziek neemt een bijzondere plek in mijn leven in. Ik schrijf liedjes en sta daar af en toe mee op de planken. Ook schrijf ik graag over popmuziek, bijvoorbeeld voor VPRO’s popportal 3voor12 en BluesMagazine. En ik heb mijn eigen blog Goeie Nummers. Klik hier voor meer informatie over mijn popmuziek-activiteiten.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid   Binnen het bewonersplatform Duurzaam Amersfoort-Zuid maak ik me sterk voor duurzaamheid. Bijvoorbeeld door als wijk of buurt gezamenlijk zonnepanelen of isolatie in te kopen en elkaar daarbij te ondersteunen met kennis en ervaring.

Meer informatie   Op mijn LinkedIn-profiel vind je een uitgebreid cv.

Advertenties