Schrijven ▪ Redactie

Folders van tekstschrijver Chris BernascoHeldere teksten voor jouw doelgroep Wil je laten zien waar je onderneming mee bezig is? Zodat de lezer meteen jullie toegevoegde waarde begrijpt? Door mijn ervaring als tekstschrijver en communicatieadviseur krijgen jouw klanten en stakeholders een aansprekende tekst die past in jouw strategie.

Ingewikkeld verhaal duidelijk vertellen Weet je veel meer van je vakgebied dan je (potentiële) klant of stakeholder? En wil je zeker weten dat je boodschap helder overkomt? Dan kan ik je helpen. Door eerst goed te luisteren naar wat jij wilt overbrengen. En dat daarna te vertalen naar het niveau en het belang van je doelgroep. Inhoudelijk ben ik het meest thuis in duurzaamheid, natuur en landschap, infrastructuur en techniek.

Boeken geredigeerd door redacteur Chris BernascoDe puntjes op de i Beschik je over een basistekst die inhoudelijk correct is, maar die nog niet lekker leest en mogelijk nog spelfouten bevat? Na mijn behandeling ontvang je een foutloze tekst die leest als een trein.

Betrouwbaar, netjes en op tijd Ik begrijp hoe belangrijk het is dat je boodschap precies op tijd bij je doelgroep komt. Daarom lever ik netjes op tijd. Je krijgt vooraf een vaste prijsopgave voor de werkzaamheden. Zodat je ook in dat opzicht weet waar je aan toe bent.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op via info@tekstsmid.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s